Arckezelések

Elegance prémium kezelés: Az arc letisztítása hidratáló arctejjel, bőrradírozása, 12 perc ultrahangos gépi kezelés hatóanyagos ampullával, 30 perces arc és dekoltázs masszázs a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal és masszázskrémmel, a bőr felpuhítása gőzzel majd a bőr kitisztítása. Ezután egy pórus összehúzó és gyulladáscsökkentő pakolás majd egy tápláló pakolás és szemránc maszk. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő krémmel és szemránckrémmel fejezzük be majd egy alap sminkkel.

Nagykezelés: Az arc letisztítása hidratáló arctejjel, bőrradírozása, 30 perces arc és dekoltázs masszázs a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal és masszázskrémmel, a bőr felpuhítása gőzzel majd a bőr kitisztítása. Ezután egy pórus összehúzó és gyulladáscsökkentő pakolás majd egy tápláló pakolás. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő krémmel és szemránckrémmel fejezzük be majd egy alap sminkkel.

Kiskezelés: Az arc letisztítása hidratáló arctejjel, bőrradírozása, 30 perces arc és dekoltázs masszázs a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal és masszázskrémmel, bőrtípusnak megfelelő tápláló pakolás. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő krémmel és szemránckrémmel fejezzük be majd egy alap sminkkel.

Tisztító kezelés: Az arc letisztítása hidratáló arctejjel, bőrradírozása, a bőr felpuhítása gőzzel majd a bőr kitisztítása. Ezután egy pórus összehúzó és gyulladáscsökkentő pakolás. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő krémmel fejezzük be, majd egy alapsmink

Vio-ózonkezelés (magasfrekvenciával) Aknés pattanásos bőr tisztítás utáni kezelésére szolgál, amely a bőrt mélyrétegben fertőtleníti és gyulladását csökkenti. Kezelés kb. 5 percet vesz igénybe.